Apparaten en accessoires
Paksoi en ham rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
3 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes40 g
-
olie20 g
-
gekookte ham in stukken (2 cm)200 g
-
paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)150 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken360 g
-
Shaoxing rijstwijn10 g
-
rijstazijn5 g
-
lichte sojasaus20 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 porties
Natrium
5453.2 mg
Eiwitten
54.9 g
Calorieën
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Vetten
39.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
215.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nessuna valutazione
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nessuna valutazione
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Amandelmelk
10min